Pikëll Paj

Prueba ahora Firma sin compromiso. Cancele cuando quiera.

Sinopsis

Kur një armëpunuesi të falimentuar i bie në dorë një lojë xhagër e nivelit të dytë, vendos që të luajë për të. Por a do të arrijë ai të nxjerrë ndonjë fitim, kur di pak për këtë lojë dhe botën e saj të sëmurë, kur kundërshtarët luajnë pisët brenda dhe jashtë fushës, dhe popullariteti i lojës rritet për çdo dëmtim dhe vdekje të lojtarëve? A dëshiron ta shohësh lojën e përgjakshme të Cyberpink-ut? A dëshiron ta takosh Pikëll Paj-in? Atëherë lexo këtë tregim emocionues ku popullariteti është sundimtari dhe gjaku rrjedh me ngjyrë rozë.Topi me Rrota Gjaku Rrjedh Rozë takohet me FLAKËRIMËN në këtë rrëmujë të përgjakshme të një tregimi sporti. Kur një armëpunuesi të falimentuar i bie në dorë një lojë xhagër e nivelit të dytë, vendos që të luajë për të. Por a do të arrijë ai të nxjerrë ndonjë fitim, kur di pak për këtë lojë dhe botën e saj të sëmurë, kur kundërshtarët luajnë pisët brenda dhe jashtë fushës, dhe popullariteti i lojës rritet për çdo dëmtim dhe vdekje të lojtarëve? A dëshiron ta shohësh lojën e përgjakshme të Cyberpink-ut? A dëshiron ta takosh Pikëll Paj-in? Atëherë lexo këtë tregim emocionues ku popullariteti është sundimtari dhe gjaku rrjedh me ngjyrë rozë. Ky është libri 1 i volumit Cyberpink. VËMENDJE: “Pikëll Paj” ka përmbajtje droge, gjëra të ndaluara, sharje në shumë gjuhë, drejtshkrim në Anglishten Britanike, korrektësi politike Europiane, shumë përmbajtje në sistemin metrik, gjak rozë, gjak të kuq, gjak të tharë, adhurim i perëndive në formën e korporatave, referim i pjesëve trupore mashkullore dhe femërore, pije, abuzim, vrasje për sport, vrasje me pagesë, vrasje në tentativë, djem epshorë direkt nga 4chan, poligami, gangsterizëm, nënshtrim me anë të borxhit (një lloj jo i këndshëm nënshtrimi), trans-humanizëm, një keqinterpretim i rreshtave të Doktor Kush, personazhe LGBT, diversitet, konsumim turshish në sasira të mëdha, konsumim uzo në sasira të mëdha, sende të emërtuara keq, skena në banjo (Hitchcock do ishte krenar) dhe historia e një heroi që vetëm po përpiqet të bëjë gjënë e duhur ndërkohë që ankohet për të.PUBLISHER: TEKTIME