Häst Som Gäst

Informações:

Sinopsis

Häst som Gäst är en podd för både hästälskare och hästhatare. Följ vårt äventyr då Kalle (som hatar hästar) ska lära sig rida och Sofia (som älskar att plåga Kalle) halvhjärtat försöker lära honom. Ny hästgäst varje vecka & samtal om allt från sektledare till hatet mot telefonförsäljare!Gilla oss på Facebook för att få koll på när avsnitten släpps.www.facebook.com/hastsomgast

Episodios

 • BONUSPODD - Magsjukan och broderiet

  24/01/2016 Duración: 20min

  SKYPEPODD! Förrädiska magbakterier gör att Kalle och Sofia möts via Skype istället för i stallet. En feberpsykos om Kommunal, norrländska dialekter och det hemsnickrade budskapet om altartavlan avhandlas i detta bonusavsnitt av Häst som Gäst. Häst som Gäst är en podd för både hästälskare och hästhatare. Ny hästgäst varje vecka & samtal om allt från pandasex till hatet mot telefonförsäljare! Rekommenderas ej för barn.

 • Avsnitt 6 - Stryplek och pulverpumor

  07/01/2016 Duración: 24min

  Vad betyder uttrycket pulverpumor? Äger Kalle en båt eller inte? Och är det oetiskt att låtsaskväva sitt syskon under ett ålderdomshemslajv? I det sjätte avsnittet av Häst som Gäst konfronteras den aviga duon av frågor som kräver svar. Häst som Gäst är en podd för både hästälskare och hästhatare. Ny hästgäst varje vecka & samtal om allt från pandasex till hatet mot telefonförsäljare! Rekommenderas ej för barn.

 • Avsnitt 5 - Mördarbarn och teslurpar

  17/12/2015 Duración: 29min

  Teslurpar under sängen, statusuppdateringar om barnbajs vi inte vill se och skrålande skönsång - det bjuder avsnitt fem av Häst som Gäst på. Och! Vi får besök av en livs levande julskinka nu när julen nalkas! Häst som Gäst är en podd för både hästälskare och hästhatare. Ny hästgäst varje vecka & samtal om allt från pandasex till hatet mot telefonförsäljare! Rekommenderas ej för barn.

 • Avsnitt 4 - Penisont, tånaglar och en defekt cd-rom

  10/12/2015 Duración: 23min

  Är det äckligt att slå in sina egna tånaglar i en presentask och ge paketet till sin kompis? I Häst som Gäst ställs Kalle och Sofia inför de svåra frågorna i livet. När Kalle får lära sig trava skadas hans organ, men som plåster på såren får han lära sig både nya pranks och billekar. Häst som Gäst är en podd för både hästälskare och hästhatare. Ny hästgäst varje vecka & samtal om allt från pandasex till hatet mot telefonförsäljare! Rekommenderas ej för barn.

 • Avsnitt 3 - En skendöd farmor och sju Snickers

  26/11/2015 Duración: 24min

  Hur långt kan man promenera med sju Snickers som proviant? Från Österrike till Sverige, tycker Kalle. En skendöd farmor och andra lögner vi dragit för att slippa undan jobbet biktas när Kalle äntligen tar sig upp i sadeln. Häst som Gäst är en podd för både hästälskare och hästhatare. Ny hästgäst varje vecka & samtal om allt från pandasex till hatet mot telefonförsäljare! Rekommenderas ej för barn.

 • Avsnitt 2 - Bajsande skidåkare, Lunarstorm och en dialog om bälten

  19/11/2015 Duración: 28min

  Kalles mod sätts på prov när han får träffa hästgästen Zabina i andra avsnittet av Häst som Gäst. Bajsande skidåkare och Lunarstorm diskuteras och Sofia säger ovänligt, och bestämt, nej till att använda bälte. VARNING: spekulerande spekulationer kan förekomma. Häst som Gäst är en podd för både hästälskare och hästhatare. Ny hästgäst varje vecka & samtal om allt från pandasex till hatet mot telefonförsäljare! Rekommenderas ej för barn.

 • Avsnitt 1 - Sektledare, bambusockar och hästgästen Cissi

  09/11/2015 Duración: 26min

  I det första actionladdade avsnittet av Häst som Gäst träffar vi hästgästen Cissi. Kalle berättar att han har krängt schyssta bambusockar och Sofia vill leda en lightsekt. Bästa taktiken för kollektivt självmord avhandlas även. Häst som Gäst är en podd för både hästälskare och hästhatare. Ny hästgäst varje vecka & samtal om allt från pandasex till hatet mot telefonförsäljare! Rekommenderas ej för barn.