Kyrkfikopodden

Informações:

Sinopsis

Kom, följ med och lyssna på när Julia och Rebecca bjuder hem sig själva till människor för att tillsammans prata om allt som har med kyrka och tro att göra. Är Bibeln verkligen efter sin tid? Vad har mens och ministrerande vid mässan med varandra att göra? Och var ligger egentligen förhudshöjden? Detta och mycket mer. Ta fram din kaffekopp eller din te-påse och följ med på kyrkfika.

Episodios

 • Liturgipodden

  22/06/2017 Duración: 45min

  Vi stannar upp och fikar med Pontus Adefjord, teologistuderande vid Johannelunds teologiska högskola och prästkandidat, för att prata om liturgi. Det blir ett samtal om allt ifrån liturgiska slipsar till hur gudstjänstordningen inbjuder oss att delta i samma firande som kristna i alla tider har varit med om. Och vem utav oss är det som har haft alla kyrkoårets färger som sin hårfärg? Häng med så får du se!

 • Bonhoefferpodden

  22/05/2017 Duración: 39min

  I det här avsnittet talar vi om Bonhoeffer, spion och präst, förebilder och hur är det egentligen med förföljelse, är detta ett tecken på att man gör något rätt i sin evangelisation? Detta och mycket, mycket mer i vårt samtal med Jonatan Janerheim, prästkandidat och teologistuderande vid Johannelunds Teologiska Högskola. Hämta ballerina-paketet och följ med oss hem till honom på fika!

 • Pentateukpodden

  01/05/2017 Duración: 39min

  Pentateukpodden by Kyrkfikopodden

 • Intropodden

  30/04/2017 Duración: 13min

  Intropodden by Kyrkfikopodden