Robert Bridgeman

Informações:

Sinopsis

Robert is het sprekende en inspirerende voorbeeld van hoe het is om vanuit je essentie te leven. Met passie neemt hij zijn publiek mee in de avonturen die hij heeft beleefd. Met niets op ontdekkingsreis gegaan; en nu sprekend voor kleine en grote zalen of in persoonlijke sessies om zijn visie, inspiratie en inzichten over te brengen. Robert als spreker boeit, inspireert en zet aan om in actie te komen.

Episodios

 • Doorbraken (bij retraites)

  25/07/2023 Duración: 04min

  In deze podcast vertelt Robert de context en bedding waarbinnen de transformatieretraites doorbraken plaatsvinden.

 • Ontstaan Lichter leven programma

  23/02/2023 Duración: 19min

  In deze podcast deelt Robert het ontstaan van het Lichter Leven programma en wat dat programma voor jou als coach kan betekenen.

 • Wat is meditatie

  23/02/2023 Duración: 17min

  In deze podcast legt Robert uit wat meditatie is en waar het toe dient, waar het goed voor is, de te zetten stappen en zijn nieuwe meditatie cursus: Het licht in jezelf

 • Wat is Transformatie?

  23/02/2023 Duración: 18min

  In deze podcast vertelt Robert over Transformatie: Wat is het, wat kun je er mee, hoe zet je het in?

 • Reïncarnatie en Regressie

  23/02/2023 Duración: 20min

  In deze podcast geeft Robert achtergrond informatie, aanleidingen, voorbeelden en effect van Reïncarnatie en Regressie.

 • Wat is Yoga?

  18/01/2023 Duración: 11min

  Yoga is voor mij een onmisbare sleutel in ieders spiritueel proces ongeacht wat je doet. Persoonlijke en spirituele groei vraagt om yoga. In deze podcast vertel ik je daar graag meer over.

 • Bodyscan #Meditatie

  27/05/2020 Duración: 22min

  Verbinding met je lichaam is belangrijk voor de kwaliteit van je leven want je ervaart het leven tenslotte met/in je lijf. Hoe meer contact je kunt maken met je fysieke lichaam hoe bewuster je bent van datgene wat er zich in je afspeelt. Sensaties en emoties voelen of waarnemen in je lichaam zijn belangrijke richtingaanwijzers voor verdere heling en groei. De bodyscan is een heel krachtige beoefening om verbinding te maken met je fysieke lichaam en bewust te ontspannen.

 • Source #lichterleven

  20/05/2020 Duración: 22min

  De Bron, de Schepper, de Creater en God. Wat zijn de misverstanden hierover en welke zienswijzen zijn er? Wat is het nu eigenlijk het verschil tussen God met de grote G (de god van de bijbel) en Source? De duiding van de Christelijke God is n.l. niet dezelfde energie als die van de bron of de Creator. De kabbalisten, indianen, Abraham Hicks of de gnostici, spreken over het goddelijk licht, de Devine light, de Pleroma, de Goddelijke vonk in jezelf of Boeddha natuur. Dit gaat over de plek in jezelf waar je al een bent met alles. Je plek waar jij verbonden bent met het licht. Jij bent source. Alles wat IS, is Source. Robert neemt je in deze podcast dieper hierin mee.

 • Vitaliteit en gezondheid

  13/05/2020 Duración: 18min

  Robert deelt zijn eigen ervaring hiermee. Verhalen over een periode uit zijn leven waarin hij veel dol was op o.a. wijnarrangementen en veel en ongezond eten. Hoe dit vervolgens veranderde na zijn ontwaken. Hoe zijn uiterst gezonde leefwijze vervolgens allerlei inzichten en ervaringen brachten waarop o.a. het 'Lichter leven' programma van Bridgeman is gebaseerd. Eigenaarschap over je eigen fysieke, mentale, emotioneel en spirituele vitaliteit. Vandaag de dag is er sprake van een nieuwe fase, een herbalancering. Een balans tussen genieten en rigiditeit. Tussen wilskracht en vanuit ontspannen wat je nodig hebt.

 • 8 minuten begeleide #meditatie

  07/05/2020 Duración: 09min

  Krachtige meditatie van enkele minuten waarmee je efficiënt en effectief je bewustzijn terugbrengt naar je essentie. Verbinding maakt met je lichaam en kunt ontspannen. Een gerichte korte reset van je energie, bewustzijn en focus.

 • The Mystery Of Who We Are #Alignment

  04/05/2020 Duración: 01h19min

  Exploring the evolutions of the universe and it’s Devine expression. Exploring the polarities of light and dark. The process of coming back to yourself and the truth of all there is. Appreciating your own light when you feel it, so you can raise own vibration. Exploring the mantra; the light is with me, I am one with the light. To become compassionate about dark energies – or low vibrational – energies, you will have to transform ongoing all off our internal programs, pattern’s, systems etc. All the energy that is between keeping you from your alignment with the original source. Learn more about our visions and our personal sharing’s in this podcast.

 • Anunnaki en het ontstaan van de mensheid. #transformatie

  29/04/2020 Duración: 29min

  Als je niet weet waar je vandaan komt is het heel lastig te weten wie je bent, wat je te doen hebt, waarom je doet wat je doet en waarom je leven gaat zoals het gaat. De aarde bestaat al zo'n 5 miljard jaar, maar hoe zit het met ontstaan van de diverse beschavingen die deze aarde bewoond hebben? De Sumerische kleitabletten vertellen hierover een bijzonder verhaal. In deze podcast neemt Robert je hierin mee.

 • Eenzaamheid en de illusie van afgescheidenheid #transformatie

  24/04/2020 Duración: 11min

  Iedereen ervaart wel eens een bepaalde mate eenzaamheid. Of gevoel van alleen zijn. Eenzaamheid is echter het tegenovergestelde van verbinding. Als je je verbonden voelt, voel je je niet eenzaam. Je voelt je aangesloten en in verbinding met de wereld, de eenheid en met jezelf. De momenten die sensaties geven van eenzaamheid, leegte en af gevoel van gescheidenheid zijn een prachtige spiegel. Want welke energetische blokkades draag jij in jouw systeem die gezien en geheeld willen worden? Wat staat er energetisch tussen jou en jouw verbinding met de ware bron in? In deze podcast neemt Robert je mee in de mogelijkheden van jouw heling hierin.

 • Moed en Vertrouwen

  17/04/2020 Duración: 19min

  We leven in een bijzondere tijd, een geboorte van een nieuw tijdperk. Door het COVID-19 virus worden we wereldwijd gedwongen om naar binnen te keren. Letterlijk, maar vooral ook energetisch. Robert neemt je mee in deze podcast in het belang van ontspanning, focus op liefde en de goddelijke essentie in jezelf. Hoe je kunt omgaan met deze situatie en wezenlijke vrijheid ervaren in de verbinding met ‘alles wat IS’.

 • In gesprek met Janosh - De nieuwe tijd #Transformatie

  03/04/2020 Duración: 51min

  Janosh en Robert praten over de huidige gebeurtenissen in de wereld en hoe zij er mee omgaan.

 • Eenheid en het oceaanmodel #transformatie #lichterleven

  28/03/2020 Duración: 10min

  Er wordt veel gesproken over eenheid en het collectief bewustzijn, het universum en de schepper. Die verbinding met eenheid is essentieel voor een licht en authentiek leven. Maar wat is eenheid en hoe werkt dat dan?

 • Wet van aantrekkingskracht #lichterleven

  28/03/2020 Duración: 14min

  Deze podcast gaat over bewuste manifestatie, oftewel de wet van aantrekkingskracht. ieder moment van je dag creëer je je eigen realiteit. In alles wat je doet.

 • Techniek om je ware zelf te leren kennen #lichterleven

  28/03/2020 Duración: 11min

  Een oefening om erachter te komen wie je in werkelijkheid bent. Het klinkt heel groot, maar is het in feite niet. Ik kwam er zelf achter tijdens een retraite op Terschelling. Ik ben niet mijn lichaam, ik ben niet mijn emoties, ik ben niet mijn herinneringen en niet mijn persoonlijkheid etc. In deze oefening meer hierover.

 • Gehechtheid #lichterleven

  28/03/2020 Duración: 09min

  Gehechtheid is iets waar je in het leven niet aan ontkomt. Als kind al leer je als kind veel over hechting. Een goede hechting in jonge jaren is essentieel. Op latere leeftijd kan dit problemen geven. En je levenskwaliteit beïnvloeden. Gehechtheid aan spullen, overtuigingen en personen, plaats waar je woont etc. De angst van velen is om dit los te moeten laten. Alles is vergankelijk. Hoe neem je afstand tot gehechtheid? Laat de controle los. Controle is niets meer en minder dan de angst tot verlies.

 • Transformeer de banden #Transformatie

  28/03/2020 Duración: 20min

  Transformeer de banden en haken. Dit protocol kan je helpen om de banden en haken die je hebt met anderen te transformeren naar liefde en los te laten. Los te maken van je systeem zodat je er geen last van hebt.

página 1 de 4